Zoeken naar pieck afbraakwerken

 
pieck afbraakwerken
Afbreken metalen constructies, ketels, liften Tinck Jan.
Stel dat u de mazouttank niet meer gaat gebruiken, bijvoorbeeld door de overschakeling naar aardgas. Dan mag u deze tanks niet laten leegstaan en als particulier bent u bovendien verplicht een deskundige saneerder in te schakelen. Een degelijke elektriciteitscabine is onontbeerlijk om uw machines goed te laten draaien. Als de oude installatie niet meer voldoet, breken wij ze veilig voor u uit. Wie zendmast zegt, heeft het over hoogtewerken in een elektriciteitsomgeving. Hiervoor is veel vakmanschap en vooral inzicht nodig. Andere metalen constructies. Tinck Jan demonteert metalen constructies uit productielijnen, silos en technische leidingen in alle soorten bedrijven. Waar staan we voor. T inck Jan is gespecialiseerd in delicate afbraakwerken die met de nodige omzichtigheid moeten uitgevoerd worden en waar specialistische vakkennis en vergunningen voor benodigd zijn, bijvoorbeeld.:
Afbraakwerken - Decoster D.
Dankzij ons grondig opgeleid personeel kunnen wij snel schakelen tussen alle facetten van de afbraakwerken. Dit is een enorm voordeel voor jou deadline. Slopen van gebouwen. Afbraak in stadscentra. Slopen van industriële gebouwen. Slopen van zware constructies, torens en bruggen. Strippen van gebouwen voor renovatie. Ontmantelen van constructies. Boren en zagen van openingen. Zo helpen wij jou verder. Elk project is anders. Maar wat mag je in grote lijnen van ons verwachten voor jouw volgende project? Wat houdt de opdracht precies in? We zitten samen rond tafel om een zicht te krijgen op de uit te voeren werken. Op basis van dat gesprek en een werfbezoek stellen wij voor jou een offerte op. Hebben we een deal? Dan stellen wij een team van mensen en machines samen en plannen alles in. Het echte werk! Wij nemen alles in handen, zodat jij zeker bent dat alles correct en tijdig uitgevoerd wordt. Bekijk meer realisaties. Binnenafbraak Militair Hospitaal. Loopkraan Haven Genk.
Milieuvergunning IKP Benelux lokt protest uit Diest Het Nieuwsblad.
Zaakvoerder Georges Pieck ziet het allemaal met lede ogen aan. 'Dit' blijft maar aanslepen', zegt hij. 'In' 1972 heb ik dit bedrijf - toen nog onder de naam Pieck - uit de grond gestampt. Met alle nodige vergunningen op zak.
Welkom - Monseré.
Monseré Afbraakwerken Monseré Grondwerken Movatrans Transport Movarec Recyclage. De firma Monseré werd in 1994 opgericht door Davy Monseré met als hoofdactiviteit grond- en afbraakwerken. Door de jaren heen zijn de werkzaamheden gevoelig uitgebreid en groeide de firma uit tot een gevestigde waarde in de bouwsector.
Openingsuren Pieck Diest Tessenderloseweg 81.
Openingsuren Pieck Diest. 013 66 23 18. Route naar Pieck plannen. - 07 aug. - 14 aug. Bewerk Voeg openingsuren toe! Bewerk de gegevens van Pieck. Controleer onderstaande gegevens. Indien deze fouten bevat, gelieve via het formulier zo nauwkeurig mogelijk een verbetering aan te geven.
Jetl z 04 by Mediahuis - Issuu. Issuu. Search and overview. Search and overview. Issuu.
Search and overview Search and overview Close. Features Fullscreen sharing Embed Digital Sales Statistics Article stories Visual Stories SEO. Designers Marketers Social Media Managers Publishers Use Cases. Help Center Webinars. Fullscreen sharing Embed Digital Sales Statistics Article stories Visual Stories SEO.
Eindelijk" gaan die krotten plat! Maar sluit de straat dan toch ook af" Scherpenheuvel-Zichem hln.be. Weer. TV-Gids. Digitale Krant Digitale Krant. HLN Shop. Lezersservice. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Digitale Krant. Zoek. Abonneren. L
Muizen en marters. De omwonenden sloegen de afbraakwerken met een bang hart gade. Hadden" ze de straat vandaag niet beter volledig afgesloten in plaats van het verkeer nog door te laten" vraagt Peggy Mentens zich af. Bovendien" zitten die panden vol muizen en marters. Waar gaan die naartoe als straks alles plat ligt" Anderzijds zijn velen ook opgelucht. Die" huizen hadden al lang gesloopt moeten worden, vindt Jean-Claude Van Gelder. De herinnering aan de instorting van de verwaarloosde Maagdentoren in 2006, zit bij velen nog vers in het geheugen. Dinsdag worden van het kleinere huis de golfplaten ontmanteld en wordt ook dat gesloopt. Het" sorteren van het puin en de stukken hout zal nog enkele dagen in beslag nemen, zegt Georges Pieck van IKP.
Afbraak, grondwerken buitenaanleg Kuiëkes Co Heist-op-den-Berg.
Van algemene afbraakwerken tot en met het strippen en gespecialiseerde slooptechnieken. Uitgravenvan kelders funderingen. Nivelleren, ophogen profileren van terreinen. Plaatsen en vernieuwen van riolering en alle mogelijke betonputten. Installatie van IBAs en gescheiden waterafvoer. Alle mogelijke verhardingswerken en plaatsing van hekwerk. Enkele van onze realisaties. Plaatsing infiltratieput Tremelo, Keerbergen. Grondwerken Kontich, Antwerpen. Afbraakwerken Rotselaar, Leuven. 015 23 35 00. 0478 68 23 56. Werk voor de boeg? Wij komen langs voor persoonlijk advies en een inschatting van jouw project. Copyright 2017 Kuiëkes co Privacybeleid.
Calaméo - Ec270 - December 2011/January 2012.
Il sagit en majorité de PME généralement 20 employés, bien quil y ait aussi des entreprises de grande envergure parmi elles mentionnons par exemple Aclagro, De Meuter, Pieck, Stallaert, etc. On estime que le secteur emploie en tout environ 3000 personnes, dont la moitié travaillerait à temps plein dans la démolition.
D'HAENE' GRONDWERKEN AFBRAAWERKEN BETONWERKEN.
D'HAENE' Grond-, beton-, afbraakwerken bvba. Wij zijn gespecialiseerd in algemene grondwerken, funderings- rioleringswerken, aanleg van parkings terreinen. Ook voor nivelleringswerken of terreinen in een natuurlijk reliëf brengen, kunt u bij ons terecht. De basis van elk project begint met een goede betonconstructie! D'Haene' Betonwerken is gespecialiseerd in het ter plaatse gieten van kelders, parkings of gelijk welke betonconstructie van huiskelder tot grote projecten. D'Haene' Betonwerken zorgt voor de volledige funderingswerken van ieder project. Wij verzorgen de verantwoorde afbraak van woningen, gebouwen in stadskernen, afbraak van panden, gedeeltelijk slopen van te renoveren panden ontmanteling, de afbraak van industriële complexen enz. Wij beschikken over een eigen depot, breekwerf TOP Tijdelijke Opslagplaats. Klik hier en lees meer info over onze breekwerf TOP. Dé referentie voor. West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen., PROFESSIONELE UITVOERING SCHERPE PRIJZEN.

Contacteer ons