Zoeken naar prijs afbraakwerken

 
prijs afbraakwerken
Afbraakwerken Bree Grond- Afbraakwerken Broekx.
Kleine en grote afbraakwerken. Zowel bij kleine als bij grote afbraakwerken kunt u beroep doen op Grond- Afbraakwerken Broekx te Bree. Met een uitgebreid machinepark van onder meer kranen, minigravers en bulldozers wordt elke opdracht snel en vakkundig uitgevoerd. Ook het werken met asbest behoort tot de specialiteiten. De afbraakwerken regio Bree kunnen zowel geschieden voor de afbraak van huizen, stallen, garages, bijgebouwen, serres, metaalconstructies en veel meer. Er wordt steeds een service op maat aangeboden zodat u als klant kunt rekenen op een dienstverlening die volledig volgens uw wensen en behoeftes wordt voorzien. Wensen van de klant voorop. De wensen van de klant staan bij Grond- Afbraakwerken Broekx steeds voorop. Dit betekent dat het bedrijf u een snelle en betrouwbare service biedt binnen de vooropgestelde termijn. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken. Het puin wordt ook steeds door de medewerkers zelf weggevoerd om milieuvriendelijk gerecycleerd te worden. Daarnaast wordt de werf altijd netjes achtergelaten. Kortom, u geniet van verzorgd en veilig werk aan een voordelige prijs.
Voor al uw grond en afbraakwerken Nachtergaele Kristof BVBA, grondwerken, Oudenaarde.
Correcte service voor een aantrekkelijke prijs. Wij verzorgen al uw grond en afbraakwerken van a tot z. Zo ontmantelen we niet enkel uw gebouw, maar verzorgen we ook alle transport die hierbij nodig is en verwerken we zelfs ter plaatse steen en betonafval.
Goedkope Afbraakwerken spoed: Kleine of Grote Afbraakwerken - Praesy.
Bij Praesy bekijken we altijd hoe we goedkope afbraakwerken voor u kunnen organiseren. In heel veel gevallen is dit mogelijk, maar in sommige gevallen zullen we toch echt niets meer aan de prijs kunnen doen. Het belangrijkste is dat we samen met u bekijken welke werken er zijn en in hoeverre we kunnen voldoen aan uw budget. Wanneer u op zoek bent naar goedkope afbraakwerken dan weet u dat u bij Praesy in ieder geval een van de goedkoopste werken van de regio kan ontvangen. Wilt u goedkope afbraakwerken en wilt u een offerte aanvragen? Bel ons dan. Bij Praesy kan u rekenen op.: Een van de goedkoopste prijzen van de regio voor zowel kleine als grote afbraakwerken.
Van Raemdonck, afbraakwerken, slopen, afbreken, huizen, appartementsgebouwen, industriegebouwen, Stekene, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Beveren, Lokeren, Moerbeke, Hulst, Oost-Vlaanderen, Antwerpen.
In al deze situaties kunt u voluit vertrouwen op de expertise van Van Raemdonck, uw partner in afbraakwerken in het Waasland. IJzersterk in het zware werk. Geen project is te groot voor ons compleet uitgeruste team van afbraakspecialisten. Met behulp van de meest krachtige machines zorgen zij voor een snelle afbraak van uw gebouw of constructie.
Afbraakwerken Mechelen, Antwerpen, Brussel.
Hij gaat er prat op enkel samen te werken met professionele en ervaren vakmensen. We staan garant voor kwaliteitsvol werk met uitstekend materiaal aan een faire prijs. Vrijblijvende offerte afbraakwerken. Hebt u nog vragen? Neem dan zeker contact op. Wij komen altijd vrijblijvend bij u ter plaatse om u gericht advies te geven. Daarna maken we een prijsofferte op. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Dikkrie bvba doet uw afbraakwerken op de meest veilige manier en altijd volgens de regels van de kunst. Ze hebben dan ook het vertrouwen van talrijke bedrijven, particulieren en aannemers in de regio Antwerpen, Mechelen en Brussel.
Afbraakwerken Van De Mierop Grondwerken - Essen.
Van De Mierop Afbraakwerken. Van De Mierop BVBA is gespecialiseerd in verschillende sloop- en ontmantelingswerken.Het bedrijf beschikt over de juiste professionele machines en materialen. Daarnaast biedt Van De Mierop bvba de beste prijs en service voor ieder werk.: afbreken van woningen.
D'HAENE' GRONDWERKEN AFBRAAWERKEN BETONWERKEN.
Grond- afbraakwerken D'Haene' bvba verzorgt de verantwoorde afbraak van woningen, gebouwen in stadskernen, afbraak van panden, gedeeltelijk slopen van te renoveren panden ontmanteling, de afbraak van industriële complexen enz. We doen ook de gecontroleerde verwijdering van asbest conform de wetgeving.
Afbraakwerken prijzen 2022 Alle kosten in één overzicht!
Bij kleine afbraakwerken gaat het toch meestal om een prijs per vierkante meter. Ook in dat geval kunt u zelf uitrekenen hoe hoog de afbraakwerken prijzen ongeveer zullen uitvallen. Brengt de vakman voor de afbraakwerken een prijs per uur in rekening? Vraag dan ook om een overzicht van de verwachtte werkuren. Oude bouwmaterialen hergebruiken? Als u wilt slopen en heropbouwen, kijk dan eens of recycling mogelijk is. In een oude woning zitten namelijk regelmatig materialen die u prima opnieuw kunt gebruiken. Het is wel belangrijk om hier voor de sloopwerken al eens naar te kijken, zodat waardevolle materialen niet verloren gaan. Wat kan ik recyclen? Denk eens aan massief houten deuren of oude vloeren. Ook zijn oude kabels en metalen buizen in veel gevallen prima opnieuw te gebruiken. Wilt u de oude bouwmaterialen niet zelf opnieuw gebruiken, dan bieden veel sloopbedrijven hier een vergoeding voor aan. Om de afbraakwerken prijs zo laag mogelijk te houden is het slim om eens te kijken naar een eventuele premie voor het slopen van uw woning. Bij de sloop en heropbouw van een huis hebt u namelijk mogelijk recht op de sloop- en heropbouwpremie.
Richtprijzen voor verbouwing gemiddelde prijzen.
Het uitgangspunt is de gemiddelde prijzen bij kleinschalige projecten voor woningen en appartementen. De prijzen zijn inclusief plaatsing en levering tenzij anders vermeld en exclusief BTW. Andere berekening: prijs nieuwbouw. Beschrijving Eenheid Prijs in. Werfafsluiting, draadhekken, hoogte 180 cm, prefab. Werfkeet, 3,00, x 8,50, huurprijs per week, excl plaatsing. Werfweg uit gerecycleerd materiaal, dikte 250 mm, incl egalisatie. Tijdelijke elektriciteitsaansluiting, excl verdeelkast. Bulldozer, 75 Kw. Wiel- en rupslaadschop, bakinhoud 300 liter. Vrachtwagen, 10 ton. Opbreken betonstraatstenen, gestapeld op werf. Vellen en afvoeren van halfzware bomen, diameter 30 cm. Uitgraven en afvoeren van stronken, diameter 30 cm. Rooien en afvoeren van hagen, hoogte 1 meter. Beschrijving Eenheid Prijs in. Afbreken gewapende betonvloer, incl. Afbreken betonvloer, hydrosysteem, Klasse 20/25, dikte 15 cm., Mechanisch afbreken balkvloeren, tot 15 cm dikte, incl. Afbreken fundamenten in gewapend beton, incl. Afbreken gewapende betonwanden, dikte 20 cm. Afbreken metselwerk, steense muur, cementmortel. Afbreken getimmerde wand. Afbreken binnenwand in gipskartonplaten, 120 mm. Afbreken houten vloeren. Beschrijving Eenheid Prijs in. Afbreken gordingen, niet recupereerbaar. Uitbreken houten kapspant. Afbreken dakbeplanking, plat dak, niet recupereerbaar. Afbreken houten daklatten. Afbreken panlatten, keramische pannen. Afbreken dakbedekking in natuurleien. Afbreken keramische dakpannen, ter plaatse sorteren. Afbraakwerken Platte daken.
Afgro afbraakwerken in Merchtem.
Of het nu om een huis, boerderij, klein bijgebouw of zelfs maar een tuinhuis gaat, Afgro uit Merchtem breekt dit af met kennis van zaken. Op zoek naar een sloopbedrijf in de regio Merchtem en Brussel? Afgro is uw partner. Strippen van het gebouw. Voor de ruwbouw wordt afgebroken, stript Afgro het gebouw. Alle afwerking wordt stuk per stuk verwijderd. Op die manier blijven de verschillende materialen duidelijk van elkaar gescheiden. Recupereren is winst maken. Bij de afbraak van gebouwen zijn er vaak materialen die nog bruikbaar zijn. Deze worden uiteraard niet afgevoerd. Afgro recupereert die voor hergebruik. Hoe meer van die materialen er in uw gebouw zitten, hoe lager de prijs van de afbraakwerken.

Contacteer ons